banner
Menu

Aktualności

REKRUTACJA 2019

« wstecz

Szanowni Studenci !!!

Rozpoczynamy rekrutację do projektu dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie czlowieka studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2018/2019

oraz

III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2018/2019

studiów stacjonarnych

 

 

Rekrutacja rozpocznie się 1 kwietnia 2019 roku i będzie trwała do 10 kwietnia 2019 roku

Dokumenty można składac w Biurze Projektu

(Dziekanant Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii w godzianch 8.00 - 14.00)

 

 

Studentów, spełniajacych ww kryteria zachęcamy do udziału.

 

 

 

 

 

Wyniki rekrutacji 2018

« wstecz

 

 Lista osób zakwalifikowanych do odbycia stażu

 

oraz lista rezerwowa

 
 
Wszystkie osoby zakwalifikowane do odbycia stażu zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną,
która odbędzie się18 maja 2018 roku w sali Rady Wydziału (ul. Skromna 8)
- o godzinie 9.00 (dla zakwalifikowanych studentów III roku studiów pierwszego stopnia)
- o godzinie 11.00 (dla zakwalifikowanych studentów II roku drugiego stopnia)

 

 

« wstecz


UWAGA! Trwa rekrutacja, zapraszamy do udziału!
 
Rekrutacja dla studentów studiujących na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2017/2018 oraz III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2017/2018 (którzy odbywać będą staże w okresie czerwiec 2018 – wrzesień 2018) odbywa się w okresie od 1 maja 2018 roku do 10 maja 2018 roku.